1

Varukorg

*Epostadress
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Födelsedag (ÅÅÅÅMMDD)
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala

Högst upp i Sturebadet finner du våra privata våningar som är som gjorda för alla möjliga sorter av evenemang, gruppbokningar och event. Tillsammans med dig och ditt sällskap skräddarsyr vi upplevelser i en annan värld som är helt väsensskild från allt vad trista konferensrum heter. 

Sturebadets lounge har inredning från Svenskt Tenn och en rogivande öppen spis. 


Mat och dryck är viktiga komponenter för att skapa framgångsrika möten. Vår restaurang tar fram efter dina önskemål menyer och cocktailmat långt utöver det vanliga och som lämnar bestående minnen.


Möjligt till middag- eller styrelsesittning, här finns både bar och utsikt över Stockholms takåsar. 


I oktagonen finns plats för större konferenser med sittningar för upp till 65 personer. Takvåningen har inbyggt ljudsystem, 2 projektorer och ett lätthanterligt high tech system för ljud och ljus.


Bokningsförfrågan

Takvåningen


Med vacker interiör skapad av Svenskt Tenns inredningsateljé är känslan hemtrevlig, varm och servicen personlig. Ni har hela våningen för er själva och den är helt privat. Ni möter aldrig andra sällskap eller har företagets namn tillsammans med andra på en skylt vid entrén. Våningen passar både små och stora grupper och kan enkelt anpassas för en stor mängd olika event, till exempel seminarier, konferenser, mingel, middagar och andra tillställningar. Vi skräddarsyr, planerar och genomför programmet helt efter era behov. 

Takvåningen består av tre delar. Först kommer du in i loungedelen med en mysig eldstad. En halv trappa upp finns en bar med möjlighet till middag- eller styrelsesittning och utsikt över Stockholms takåsar. I Oktagonen finns plats för större konferenser med sittningar för upp till 65 personer. Takvåningen har inbyggt ljudsystem, 2 projektorer och ett lätthanterligt high tech system för ljud och ljus.Anpassa takvåningen efter dina behov
Tack vare flexibel interiör och många olika möbleringslösningar finns stora möjligheter att anpassa våningen helt efter behov.

Planritning      

Exempel på sittningar


Fakta
  • Rymmer max 80 pers. (65 i biosittning)
  • Wifi och separat AV- teknik i 2 olika rum
  • Hiss direkt från Sturebadets reception
  • Privat våning helt för sig själv
  • Måltider intas i restaurangen på plan 3 eller i Takvåningen om så önskas
  • Kan bokas i kombination med Turkiska Badet och Takterrassen 
  • Takvåningen har alkoholrättigheter
Mat & dryck
Våra privata våningar har fullständiga rättigheter och vi kan erbjuda en bred meny av mat och dryck från vår egen restaurang. Vid middagar tas menyn fram tillsammans med Sturebadets kock för att matupplevelsen ska bli den absoluta höjdpunkten!

Dryckesmeny 


Aktiviteter & Spa
För att göra besöket hos oss ännu mer speciellt kan du till exempel lägga till sköna behandlingar, träningspass, Mindful Relax (guidad mental avslappning), Sturebadets spa- ritual bland mycket annat. Med allt vi har att erbjuda i huset kan din bokning skräddarsys till en helt unik och oförglömlig upplevelse.


Prisexempel


Lokalhyra
Från 10.500 kr (ex. moms)

Matpaket
Stora heldagspaketet: 550 kr/person (ex. moms)
Förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med kaffe och eftermiddagskaffe med energifika.

Lilla heldagspaketet: 450 kr/person (ex. moms) Förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med kaffe och eftermiddagskaffe med kaka.

Halvdagspaketet: 395 kr/person (ex. moms)
Lunchbuffé med kaffe och eftermiddagskaffe med energifika.

Frukostpaketet: 175 kr/person (ex. moms)
Frukostbuffé med kaffe och fräscha juicer.

Middag, mingel eller fest
Lokalkostnad (18:00–21:00) från 12.500 kr (ex. moms)
Lokalkostnad (21:00–24:00) från 3.500 kr/timme (ex. moms)


Bokningsförfrågan

Takterrassen


Högst upp i huset finns vår Takterrass med en otroligt hänförande utsikt! Högst upp i huset finns vår Takterrass som du kan hyra i kombination med Turkiska badet eller Takvåningen. Takterrassen har en magnifik utsikt över Stockholms takåsar och rymmer upp till 50 personer.

Fakta
Kan endast hyras i kombination med Takvåningen eller Turkiska Badet
Rymmer upp till 50 personer

Prisexempel
Hyra: 5.000 kr (ex. moms)
Bokningsförfrågan

Bokningsförfrågan


Här fyller du i dina önskemål eller frågor så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Det mesta går att arrangera för en oförglömlig upplevelse i våra privata våningar.

Namn*
Företag*
Telefon*
Epostadress*
Önskat datum och tid*
Antal deltagare*
Önskad våning:
Beskriv ditt event eller ställ frågor
Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00