1

Varukorg

*Epostadress
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Personnummer(ÅÅÅÅMMDD)
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
Vi följer myndigheternas alla lagar, råd och restriktioner för att tillsammans med våra medlemmar och gäster skapa en så trygg och säker miljö som möjligt att vistas i. Här kan du läsa om våra åtgärder och hur du själv ska agera när du besöker oss.

Vid ankomst

Vi tar temperaturen på alla som går in på Sturebadet och vi mäter naturligtvis även vår personal. Detta gör vi för att säkerställa att anläggningen är helt feberfri. Man är välkommen in om man har under 37,5°. 

Det kan bildas kö när många kommer samtidigt. Därför är det bra att vara i extra god tid om du ska vara med på ett gruppträningspass eller har bokat en behandling. Förutom att ta temperaturen måste alla dessutom sprita sina händer innan man får gå in på Sturebadet. Vi har munskydd i receptionen för den som vill ha tillgång till det under sitt besök.


Kom när vi har som minst besökare

Undvik gärna vissa tider under dagen. Risken att behöva vänta på incheckning, inte få plats på gruppträning eller mötas av ett fullt gym är naturligtvis större när beläggningen är som högst. Det är en stor fördel om du kan planera in ditt besök när det är betydligt lugnare istället. Grafen nedan visar hur beläggningen ser ut under dagen.Alla måste checka ut

För att andra medlemmar och gäster ska slippa stå och vänta i receptionen helt utan anledning, är det viktigt att du checkar ut när du går. Annars tror vårt system att du är kvar vilket kan blockera möjligheten för någon annan att gå in.


Färre deltagare på gruppträningspassen

För att undvika trängsel på gruppträningsklasserna har vi ett begränsat antal platser som måste bokas i förväg. Antalet platser anpassas efter rådande regler och rekommendationer. Bokning av pass kan för närvarande endast göras av medlemmar. Vi har även förkortat gruppträningspassen med 5 minuter för att det ska finnas god tid mellan passen att rengöra sina mattor och redskap. Det minskar även risken att det bildas trängsel mellan deltagarna i olika pass.Träningsredskap

Rengör alltid maskiner och redskap i gym och cardiorum, både före och efter användning.


Städning och rengöring

Vår städpersonal finns på plats dygnet runt. Framförallt på nätterna då hela anläggningen rengörs ordentligt.


Desinfektionsmedel

På Sturebadet är vi alltid noga med hygien. Men nu hittar du ännu mer desinfektionsmedel på flera ställen i anläggningen.


Antal personer per sittning i restaurangen

Restaurangen är möblerad glesare, vilket betyder att borden per sällskap har minst en meter mellan sig enligt myndigheternas föreskrifter. Grupper på fler än 8 personer kommer vid måltider att delas upp i mindre grupper om max 8 personer i varje grupp. Avståndet mellan varje grupp är minst 1 meter.


Handskar vid frukostbuffén

Vi kräver att man använder de handskar vi erbjuder när man förser sig med mat från frukostbuffén. Handskarna är av en enklare variant som är smidiga att få på och av. Naturligtvis är det viktigt att hålla avstånd och inte trängas i väntan på sin tur.


Servering av alkohol

Tillsvidare serveras alkohol 11:00 – 20:00.


Glöm ej ditt medlemskort

Eftersom vi måste ha fullständig kontroll på exakt hur många som är i anläggningen, kan vi inte längre förbereda ett antal tillfälliga nyckelkort om du råkat glömma ditt medlemskort. Det är därför extra viktigt att du verkligen får med dig kortet när du ska besöka Sturebadet. Skulle oturen ändå vara framme, får du vänta medan receptionspersonalen gör iordning ett nytt. Under tiden kommer förtur alltid ges till incheckning av medlemmar som har sitt kort med sig. 
 

 

                                                                                                                                                                   Allmänna Råd


Det bästa sättet att skydda sig själv och sin omgivning är alltid att hålla god hygien och det är extra viktigt att tänka på just nu.
  • Stanna alltid hemma om du känner dig det minsta sjuk 
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten
  • Använd handsprit som komplement till handtvätt
  • Försök att låta bli att ha dina händer i ansiktet eller fingrar i munnen
  • Undvik att hälsa genom att ta i hand
  • Undvik folksamlingar
  • Håll dig uppdaterad på Folkhälsomyndigheten webbplats
Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00