Sturebadet
Sturegallerian 36
mån-fre 06.30-22.00
lör-sön 08.30-20.30
Tel. 08 545 015 00
Åldersgräns 18 år
info@sturebadet.se

 

 

Varmt välkommen till Sturebadet

  

I Sturebadets behandlingar ingår alltid en Spa-dag som ger dig fri tillgång till gruppträning, gym, bad, hydromassagebad, bastu, aromarum, Kerstin Florians hudvårdsprodukter i duschen samt lån av handduk, badrock och tofflor.

 

Sturebadets anfader läkaren Carl Curman var en sann renässansman vars dröm var att ge Stockholmarna bad, motion och en bättre hälsa för att må bra i kropp, själ och tanke. Med den visionen skapade han år 1885 Sturebadet och det arvet förvaltar vi vidare än idag.

 
Vid frågor är du välkommen att kontakta Sturebadets kundservice, tel. 08 545 015 00.
 

Sturebadets Sparitual 


Bad och olika reningsritualer har funnits i årtusenden och de första kurorterna kom till Norden under 1600- och 1700-talet. Carl Curman införde det till stockholmarna genom Sturebadet. En ritual är en ceremoni som man utför i ett bestämt syfte. Utför Sturebadets sparitual för att förhöja upplevelsen under ditt besök hos oss.

Köper du en behandling på Sturebadet kan du köpa till en sparitual (295 kr, värde 1163 kr)  som utförs med produkter från Kerstin Florian. Sturebadets sparitual bör du utföra i lugn och ro. Vi rekommenderar dig därför att du kommer till oss ca 1 timme före din bokade behandling.  Innan din behandling utför steg 1-6 i sparitualen. Resterande steg gör du efter utförd behandling. En Sparitual per besök.

1. Duscha och rengör ansiktet med rengöringsgelén.
2. Applicera ansiktsmasken.
3. Spraya Neroli Water på masken för att hålla den fuktig.
4. Ta en klick Kräuter Body Scrub och massera kroppen med cirkelrörelser.
5. Ta duschgelé på scrub pad och massera kroppen. Duscha sedan av allt.
6. Tvätta håret med schampo och balsam. Torka dig torr.
7. Spraya kroppen med den härligt doftande Kräuter Body Spray.
8. Applicera återfuktande ansiktscreme och svalkande Fuss Balm på fötterna.